Den Helder, Netherlands

VACATURE VOOR ADMINISTRATIEVE TOPPER IN ONS GEZELLIGE TEAM!!

Krijg jij vleugels van het werken met cijfers en wil je graag in een kleine maar dynamische organisatie en in een hecht team werken? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze nieuwe functie:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Parttime/fulltime, 24-36 uur per week

Deze functie past bij jou als je accuraat, nauwgezet, proactief, stressbestendig en een teamspeler bent, maar daarnaast ook in staat bent om zelfstandig te werken.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit zowel financiële als administratieve taken, onder aansturing van de financieel medewerker.

Je verricht uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van de financiële administratie, waaronder verwerken en betalen van binnenkomende facturen en factureren in het boekhoudprogramma Cash.

Verder maak je overzichten en lijsten in Excel en houdt deze ook bij. Denk onder meer aan het verwerken van landingen en het maken en bijwerken van statistieken. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en het beheer van (lease)contracten.

Werktijden

De arbeidsduur bij fulltime is 36 uur per week. Kantoortijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Bij een parttime invulling van deze functie worden werktijden en dagen in onderling overleg afgesproken, maar in verband met de bezetting van het kantoor is werken op de woensdag in ieder geval een must.

Dit ben jij

Je hebt een mbo-4 werk- en denkniveau in de financieel-administratieve richting en een passie voor cijfers en administratie. Je kunt goed omgaan met deadlines en piekbelasting en je vindt het niet erg als je eens langer door moet werken of dat de werkweek soms nèt even anders loopt dan gepland.

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels is van groot belang. Kennis van Microsoft Office pakket is uiteraard vereist maar je bent vooral een expert in het werken met Excel. Als je ervaring hebt met het boekhoudprogramma Cash is dat een pré.

Dit zijn wij

Netherlands Offshore Aviation Mainport

Den Helder Airport is eind jaren 60 ontstaan met de opkomst van de offshore-industrie op het Nederlands Continentaal Plat. De luchthaven heeft zich in 50 jaar ontwikkeld tot Nederlands enige allround offshore luchtvaartcentrum. De luchthaven maakt ook onderdeel uit van de vitale energie infrastructuur en is het enige vliegveld in Nederland vanwaar passagiers, dankzij een strenge Covid-19 procedure, naar de primaire energiegebieden kunnen vertrekken.

Den Helder Airport is de primaire keuze voor de offshore-industrie mede dankzij haar perfecte ligging ten opzichte van de wind, olie- en gasvelden die centraal en in zuidelijke delen van de Noordzee zijn gelegen.

Den Helder Airport is ingericht voor de toekomst met alle faciliteiten van een internationale luchthaven. Verkeersleiding, 1,3 kilometer ILS start- en landingsbaan, 12 parkeerspots, 5 hangaars, passagier- en bagage controlesystemen, stationsgebouw, incheckbalies, afhandelingsbedrijven, security, marechaussee, douane, ondergrondse brandstof bunkers, beveiligde parkeerplaatsen, etc. De energietransitie levert nieuwe kansen op voor Den Helder Airport die vragen om lef, visie en talent. (www.denhelderairport.nl)

Dit bieden wij

Wij bieden (in eerste instantie) een contract voor bepaalde tijd bij een organisatie die volop in beweging is. Den Helder Airport kent een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket, afgeleid van de Gemeente CAO, waaronder een pensioenregeling (ABP).

Interesse?

Reageer dan snel en mail je motivatiebrief met cv tot uiterlijk 28 november 2022 via luciana@pzassist.nl naar Luciana Bena Brandini, onze externe personeelsadviseur, onder vermelding van ‘vacature administratief medewerker Den Helder Airport’. Jouw sollicitatie wordt discreet en strikt vertrouwelijk behandeld.

Heb je nog vragen over de functie dan kun je bellen met Linda Wielens, financieel medewerker, telefoon 0223-635666.

De eerste ronde gesprekken worden gehouden op dinsdag 6 december 2022. Op donderdag 8 december 2022 in de middag worden de vervolggesprekken gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld!